2007. november 21. 11:24 - Rózsika

miért kezdem

Eddig négy blogom van, ebből kettőt frissítek átlag hetente. Ez meg amolyan gagyihobbi;

egyszer azt mondta nekem valaki, hogy úgy teljesülhetnek az álmaim, ha úgy írom le őket, mintha már megtörténtek volna. Kicsit képtelenségnek hangzik, annak is tartom, de egy próbát megér. Viszont baromi gáz lenne, ha egyszer előkerülne egy kockás füzet, tele "köszönöm, hogy .." szöveggel, ezért írok blogot. Így nem tud beazonosítani senki...

Legutóbb ugyanis előkerült egy kedves könyvszerű valami, amelyben csöpögősen rózsaszín naplóbejegyzéseket rögzítettem az akkori (és mindezidáig egyetlen, de azóta nagyon nagyon meguuutált) pasimnak. Ez önmagában nem lett volna gáz, ha véletlenül nem az egyik csökött értelmű tesóm kezébe kerül, aki azóta is merő kedvtelésből idéz belőle a legalkalmatlanabb pillanatokban... Kellemetlen.

Nos, a kövi postban alkotok...
Címkék: hit kívánság
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr22236752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása