2009. január 19. 15:20 - Rózsika

segmunkhiszti

űberkirály.

Feb 11.ig vagyok, és aztán? A főnök szétkiabálja az ágazatoknak, hogy a négy gyaximókusnak kerítsenek helyet valamelyik ágazatnál, ugyanakkor azt a levelet is szétküldik, hogy válság van vazze, nehogy föl merjetek venni egy embert is. Mi meg itt lógunk a copott fax rossz végén. Seráfütty, otthon még mindig megvár a ganézás, a répavetés, meg a "mibőlélünk meg a jövő hónapban" költői kérdés.

Csodálkozni kell, hogy a hétmérföldes topánkám teleszaladt? Persze vannak, akik nálam sokkal szarabb helyzetben leledzenek, és tényleg rosszul áll a szénájuk, hát őket innen a távolból buzdítom: fel a fejjel, semmi remény.

A teckóba még mindig mehetek.. Nesze neked három diploma. árúfetőttő-nek még a hülyéket is felveszik.

Sőt. A szerdai elhajlás után elképzelhető, hogy nem kell sokat gondolkodnom a jövőmről... Az sincs kizárva, hogy ... mindenképp otthon maradok elrettentő példának.

Pasim nincs, munkám már csak feb 11ig, és csak lógok, csak lógok a nagy semmiben, mint gólyafos a levegőben...

Nahh, most jön a köszönet-rész:

Köszönöm a szerdai estét. Tudok titkot tartani. Remélem nem okoztam ezzel gondot neki. Viszont egy ismétlést bevállalnék. Szigorúan titokban. Mint mindig. Meg köszi azt is, hogy sikerült tegnap kikecmeregnem Győrből. Meg azt is köszi, hogy ma nem volt az egyik kollegina, és az ő gépét használhatom, különben elaludtam volna. Meg köszike a kocsimat...

Következő heti kérésadag:

Amit kívánok: egy repeat szerda estét Vele, egy életre kelő autórádiót, és egy fix állást, valahol jó helyen. Vagy legalábbis legyek már képes eldönteni, mit is akarok. Ha kitalálom végre, mit akarok, ha eldöntöm, merre irányítom az életem, akkor hozzám igazodnak a történések. Ja, abból a szerda éjből meg rögtön kettőt kérek, csak, hogy tényleg jó legyen.

És még1x köszi.

La revedere: Rózsika

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9888643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása